Nyheder om Sensade

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fra ineffektiv manuel observation til præcis digital analyse

13/04/2021

Udover muligheden for at guide bilister direkte til ledige parkeringspladser har installationen af de trådløse parkeringssensorer givet kommunen mulighed for at digitalisere analyse af parkeringssituationen.

Mads Stenkær - seneste medlem af team Sensade

10/03/2021

Som softwareudvikler sidder Mads med fingrene i maskinrummet, hvor han har ansvaret for opdateringer og optimeringer af Sensades backend.

Men hvad så med sneplov?!

22/02/2021

Temperaturen giver anledning til forårsfornemmelser og får os til at glemme, at vi bare for en uge siden havde et Danmark dækket i hvidt.

I nat rundede vi 10 millioner datapunkter!

11/02/2021

De parkeringsanalyser som bliver lavet i dag, af de mere kendte rådgivningshuse, er typisk baseret på manuel optælling af data…

Slut med at cirkle rundt efter en parkeringsplads.

08/02/2021

… Sensade, som hjælper kommuner og private med at udnytte deres parkeringspladser optimalt til gavn for borgerne og miljøet.

Mød Mads Andersen, som er softwareudvikler hos Sensade!

03/02/2021

Mads læser Software Ingeniør på Aalborg Universitet og er lige blevet færdig med vores interne maintenance-platform.

Sensorer ved parkeringspladser deler data med parkeringsapp

28/11/2020

Med data fra 800 små sensorer vil Lemvig Kommune forsøge at optimere parkeringssituationen og byplanlægningen. Data kan desuden deles med udbydere af parkeringsapps.

1.961.901+

01/11/2020

Så mange datapunkter er der samlet fra parkeringsarealet under Budolfi Plads, siden det åbnede den 1. november 2019.

Sladrehanke fortæller om du bruger en p-plads

28/09/2020

Sensorerne er ikke lette at se, for når først de er sat i asfalten, ligner det ikke meget andet end en gummiklat på asfalten.

Ny investor forhindrer katastrofe og skaffer millioner til smart opfindelse

29/08/2020

Iværksætterfirma drømmer stadig om at montere nordjysk p-system i udlandet

Mød Jakob Olesen - vores nye softwareudvikler

03/08/2020

Det er dog ikke hans første arbejdsdag i Sensade.

Corona påvirker fortsat parkering!

23/04/2020

På en offentlig parkeringsplads er udnyttelsen faldet med 82%.

Parkering under COVID-19.

17/03/2020

Det tyder på at parkanterne følger anbefalingerne fra statsministeren.

Vi har sat IoT netværk op i centrum af Aalborg Kommune!

10/02/2020

Netværket dækker midtbyen og giver adgang til Smart City løsninger der kører på LoRaWAN.

Mandag morgen fik vi installeret sensorer i Aalborg til vores samarbejde med Aak Bygninger Aalborg Kommune.

29/01/2020

Data fra sensorerne strømmer allerede ind i vores system, som kommer til at hjælpe Aalborg Kommune med optimering af ressourcer, ved at bedre udnytte deres eksisterende p-pladser.

Der er fuld gang i produktionen af vores trådløse sensorer!

21/01/2020

For at sikre kvaliteten af vores produkt, har vi valgt at få vores sensorer produceret i Danmark.

Skal du finde en ledig parkeringsplads i Aalborg?

05/12/2019

Aalborg Kommunes parkeringshenvisningssystem hjælper billister med at finde en ledig p-plads, og dermed reducere op til 30% af trafikken i byen. Nu er vores parkerings data fra Budolfi både på Aalborg’s henvisningstavler og i Aalborg City App’en.

Booking af parkeringspladser åbner for rigtig mange interessante muligheder!

28/11/2019

AaK Bygninger har lavet et samarbejde med Sensade om et pilotprojekt angående bookning af parkeringspladser. Samarbejdet med det Aalborgensiske IoT-firma Sensade.com, udspringer i en idé omkring en mere smart måde at booke parkeringspladser på i Aalborg Kommune. Der vil i dette projekt blive nedsat sensorer, i første omgang 10 båse, i Danmarksgade 19. De omtalte sensorer måler i realtid om pladsen er ledig eller optaget. …

En ny parkeringsmulighed centralt i Aalborg!

01/11/2019

Parkeringsarealet ved Budolfi Plads åbnede i morges og giver rum til 105 nye parkeringspladser i Aalborg bymidte. Tillykke til Budolfi Plads A/S for åbningen af den nye flotte parkeringskælder!  Vi er stolte over, at vores trådløse parkeringsløsning vil hjælpe bilister i Aalborg med at finde en ledig parkeringsplads. Parkeringsdata fra Budolfi Plads vises snart på Aalborg Kommunes henvisningssystem og igennem Aalborg City App’en. Stay tuned!

Sensade er nomineret til EY Entrepreneur of the Year i startup kategorien!

26/09/2019

Det var med en blanding af overraskelse og stolthed at vi modtog de pæne ord fra EY.

“I er nogle af dem, der skiller sig ud, aldrig giver op og går hele vejen for at realisere jeres mål.”

Vi arbejder hver dag på at forbinde parkeringspladser til internettet og forbedre parkeringsforhold i byerne, men dette ville ikke være muligt uden vores kunder, samarbejdspartnere og investorer. -Tak til alle der er med på rejsen!

I fredags deltog Sensade i Løvens Grønne Hule i Aalborg.

17/09/2019

Vi fik lov til at præsentere vores trådløse parkeringsløsning, samt hvordan en effektiv styring af søgetrafikken kan markant reducere luftforureningen i byerne. 

Tak til BusinessAalborg for invitationen og tillykke til LÜBECH LIVING for første pladsen! 

Sensade hjælper dig med at finde en parkeringsplads

09/02/2019

Med drømmen om en Bentley og en fantastisk idé til, hvordan man kan digitalisere og måle ledige parkeringspladser. Har Aalborgensiske Sensade kastet sig ud i et marked, hvor allerede Kommuner, Apcoa/ EuroPark og andre internationale spillere har fået øjnene op for deres smarte teknik.

Ny parkerings-teknologi på vej: Bliv guidet hen til de ledige parkeringspladser

14/01/2019

Vi kender det alle sammen. De uendeligt lange minutter, hvor man cirkler rundt om forskellige parkeringsanlæg og leder efter en ledig plads, hvor man kan parkere sin bil. Den jagt vil to studerende fra Aalborg Universitet ny forsøge at gøre nemmere.

Smart sensor fra Aalborg løser parkeringsproblemer: Vil være global virksomhed

13/01/2019

Fire unge nordjyske iværksættere lever for drømmen. Verden skal erobres med lille cylinder.

Nordjysk IoT-startup kigger mod udlandet

13/12/2018

Hvis du er bilejer, og har kørt rundt i større byer, lufthavne eller parkeringshuse, genkender du sikkert oplevelsen af ikke at kunne finde en ledig parkeringsplads. Den nordjyske opstartsvirksomhed Sensade satte sig for et par år siden for, at gøre noget ved problemet. Firmaet har i dag så meget succes med deres banebrydende parkeringssensorteknologi, at de nu kigger mod udlandet. 

Start-up indtager nye markeder med nyt navn

13/12/2018

Den nordjyske sensor-virksomhed Parkalot skifter navn til Sensade. Skiftet sker som led i strategi, hvor startup virksomheden vil indtage udenlandske markeder. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

– Vi introducerer vores løsning i udlandet og vil derfor have et navn som er kortere og lettere at udtale, siger Kenny Lund Lafon.

Dansk P-Sensorteknologi har retning mod udlandet

12/12/2018

Hvis man er bilejer, og har kørt rundt i større byer, lufthavne eller parkeringshuse, genkender man sikkert oplevelsen af ikke at kunne finde en ledig parkeringsplads. Den nordjyske opstartsvirksomhed, Sensade, satte sig for et par år siden for, at gøre noget ved problemet. Firmaet har i dag så meget succes med deres banebrydende parkeringssensorteknologi, at de nu kigger mod udlandet.

Succesfuld dansk parkeringssensor teknologi kigger mod udlandet og skifter navn

11/12/2018

Hvis du er bilejer, og har kørt rundt i større byer, lufthavne eller parkeringshuse, genkender du sikkert oplevelsen af ikke at kunne finde en ledig parkeringsplads. Den nordjyske opstartsvirksomhed Sensade satte sig for et par år siden for, at gøre noget ved problemet. Firmaet har i dag så meget succes med deres banebrydende parkeringssensorteknologi, at de nu kigger mod udlandet. 

Dansk parkeringssensor-firma vil ekspandere til udlandet

11/12/2018

Besværet med at finde en parkeringsplads er noget, de fleste bilister kan nikke genkendende til, og netop denne frustration var en motiverende faktor for den nordjyske opstartsvirksomhed Parkalot. Folkene bag virksomheden oplevede nemlig ofte problemer med at finde en ledig parkeringsplads ved Aalborg Universitet og satte sig for at lave et studieprojekt, der skulle løse problemet.

Parkalot - Intelligente parkeringsløsninger

23/03/2018

Parkalot Denmark er netop flyttet ind i sine nye lokaler i NOVI Forskerpark. For den relativt unge tech-virksomhed markerer flytningen endnu en milepæl. For når man begynder at skabe omsætning, kan man ikke længere være en del af AAU Inkubator, Aalborg Universitets kontormiljø for studenteriværksættere.

Luk menu