P-statistik PC mockup 2

P-Statistik

Overskuelig visualisering

Få præcis indsigt i trafikadfærd og administrer dine parkeringspladser mere effektivt. Se historisk dataanalyse fra belægning, antal parkanter, gns. parkeringstid med mere. Forøg indtægten. Vi hjælper med optimering af driften.

Vi giver dig indsigt i dine parkeringsdata

Sammenlign data

Sammenlign data på forskellige parkeringszoner og tidsperioder. Se tendenser og spor parkeringsadfærd over tid. Se områder med trængsel, mangel på specifikke pladser og effekterne af parkeringsreglement med mere.

Overblik over parkeringspladserne

Find nemt parkeringspladserne hvorfra du ønsker visualisering af data. Se dem på kortet eller blot søg på adressen i søgebaren.

Forskellige typer statistik

Visualiser data på et udvalg af grafer og nøgletal der giver dig mulighed for at forstå hvordan parkeringspladsen bliver benyttet. Se f.eks.:

  • Belægning
  • Antal biler ankommet eller kørt
  • Gennemsnits parkeringstid
  • Estimat af indtægter

Fordele

Tydeligt overblik

Giver et tydeligt overblik over parkeringssituationen og hvordan pladserne benyttes med historisk dataanalyse.

Hold øje

Sammenlign data og opnå en bedre forståelse for påvirkningen ved indførsel af nye parkeringsregler, begivenheder, vejarbejde med mere.

Belæg til beslutninger

Se områder med stor trængsel. Brug data til at vurdere hvor nyopførte p-pladser har størst effekt, og optimer eventuelle p-regler efter brugeradfærd.

Præcise statistikker

Analyse, som er baseret på data fra hver enkelt bås, giver mulighed for en unik dybdegående visualisering og forståelse af parkeringssituationen.

Book en demo!

Se også vores andre produkter

P-Skilt

Forbedre den dynamiske henvisning med Single Space Detektion.

API

Nem dataintegration til ethvert system.

P-Kontrol

Få et overblik i real på alle ulovlige og potentielt ulovlige parkeringer i byen. P-vagterne bliver datadrevne og mere effective til at finde parkeringer som er til gene eller fare for andre. Reducer trafikuheld ved at spotte farlige parkeringer.

Luk menu